Hozzávalók (4 személyre):
- 4 szelet karaj-ne túl vastag szeletet vegyünk!-
- 3 ek sűrített paradicsom
- 80 dkg burgonya
- 2 gerezd fokhagyma
- rozmaring, kakukkfű, só,bors, vuszter szósz
- 2 ek olivaolaj, 4 ek vaj
- 1 liter zöldségalaplé
Elkészítés:
A megtisztított burgonyákat,ha apróbbak félbe, ha nagyobbak, négybe vágjuk, majd vajon pirítani kezdjük. Fokhagymát és zöldfűszereket adunk hozzá. Ha a megpirult felöntjük alaplével. Olíva olajon karajszeleteket pirítunk, sózzuk, borsozzuk, paradicsompürét pirítunk mellette, vuszter szószt teszünk rá és fokhagymát aprítunk hozzá. Ezt is felöntjük zöldségalaplével és felforraljuk. Sütőben 200 fokon 25 perc alatt készre sütjük. Ha a burgonya is megpuhult tálaljuk.
Utolsó kommentek