Az előzőhöz képest ez egy nagyon egyszerű recept. Azoknak ajánlom,akik szeretnék feldobni az egyszerű sült- vagy grillcsirkét.
Ha a lustábbik módszert választjuk, akkor megvesszük az egész grillcsirkét. Ha a pepecselősebbet, akkor bepácoljuk, majd megsütjük a csirkét. A lényeg, hogy forrón tartsuk, ameddig összekeverjük a szószt.
Tehát a szósz:
Összekeverünk ízlés szerint: ketchupot, mustárt(dijonival a legfinomabb),sót, borsot. Majd 2-3 szál zellerzöldet és egy nagy fej vöröshagymát apróravágunk, majd a keverékbetesszük. A csirkét felvágjuk: comb, mell,stb...darabokra,de apróbbra is lehet úgy, hogy a húst szedjük le róla csont nélkül. Ezután ráöntjük a keveréket és 15-20 percet hagyjuk állni. Törtburgonyával isteni!
Jó étvágyat!
Utolsó kommentek